ITM: Innowacje, Technologie, Maszyny 6-9 czerwca 2017

Opublikował: Stowarzyszenie Odlewników dnia 13-02-2017 o godz.11:46

Pragniemy serdecznie zaprosić Państwa firmę do udziału w Targach Innowacje–Technologie–Maszyny, które odbędą się w Poznaniu w dniach 06-09.czerwca bieżącego roku.

Międzynarodowe Targi Poznańskie i Stowarzyszenie Techniczne Odlewników Polskich, jak co roku, organizują Park Tematyczny Odlewnictwo. Wystawa ta, z roku na rok, budzi coraz większe zainteresowanie odwiedzających targi przedstawicieli polskich i zagranicznych firm, zainteresowanych produktami branży odlewniczej, dając szansę na pozyskanie nowych klientów i wzmocnienie kontaktów personalnych z dotychczasowymi partnerami, czy wprowadzenie na rynek nowych produktów oraz ich demonstrację i promocję w celu wzmocnienia własnej marki.

Tworząc tę ekspozycję, chcemy prezentować potencjał polskiego odlewnictwa, budować wysoką pozycję polskiego odlewnictwa w świecie.

W bieżącym roku chcielibyśmy, aby Park przedstawiał jak najszerszą ofertę odlewów, w tym używanych przez wykonawców szeroko rozumianego przemysłu innowacyjnych nowoczesnych maszyn i urządzeń dla różnych gałęzi gospodarki, oraz produktów powszechnego użytku.

Stąd nasze specjalne zaproszenie do udziału Państwa firmy w ekspozycji Parku Tematycznego Odlewnictwo.

W ramach proponowanej wystawy, zaprezentujemy odlewy na otwartej przestrzeni, która będzie wkomponowana w układ stoisk standardowych (szeregowych) i spięta stoiskiem recepcyjnym Centrum Polskiego Odlewnictwa. Koszt otwartej przestrzeni dla jednej firmy (6m2) wynosi 1296 zł netto + 710 zł netto opłaty rejestracyjnej (razem 2006 zł netto) i uczestnik taki, w uzgodnieniu ze STOP, będzie korzystał ze stoiska recepcyjnego. Oprócz otwartej przestrzeni można w ramach Parku zamawiać stoiska standardowe o powierzchni: 6, 9, 12 i 15 m2 i większe (wg cen zawartych w karcie zgłoszenia uczestnictwa przesyłanej w załączeniu).

Zgłoszenia należy kierować bezpośrednio do pani dyrektor Joanny Kucharskiej (tel.: 061/ 869 20 93, e-mail: joanna.kucharska@mtp.pl) zaznaczając formę ekspozycji (otwarta przestrzeń lub stoisko standardowe) oraz wnosząc opłatę za stoisko i opłatę rejestracyjną.

Wszelkich informacji dotyczących organizacji stoiska zbiorowego udzielają ze strony Stowarzyszenia Tadeusz Franaszek i Magdalena Kiełbik (tel.: +48 780 158 462)

pismo MTP