GUSSTECH Wójcik A., Kołodziej K. Sp.j

Spółka doradcza zapewniająca wsparcie techniczne dla Klientów. Jest przedstawicielem lub dystrybutorem na rynku polskim następujących firm: RAMPF Tooling Solutions GmbH & Co. KG – producent poliuretanowych i epoksydowych żywic oraz bloków – modelarskich oraz narzędziowych, MUNCH Chemie Int. GmbH – producent profesjonalnej chemii dla modelarni i narzędziowni – m. in. uszczelniacze powierzchni, oddzielacze, zmywacze, HUFSCHMIED Zerspanungssysteme GmbH – producent narzędzi do obróbki skrawaniem do tworzyw sztucznych, aluminium, miedzi, grafitu, kompozytów, GALMEC S.r.l. Unipersonale – specjalizuje się w projektowaniu, montażu oraz serwisie urządzeń i automatów do galwanicznej obróbki powierzchni, IMR Engineering & Technologies s.r.l. – producent kokilarek, urządzeń do odlewania pod niskim ciśnieniem do stopów Cu oraz strzelarek do rdzeni, METALTECNICA S.r.l. – producent kokilarek i gniazd odlewniczych do odlewania stopów Al.

biuro@gusstech.com
Dukatów 8,