NEGA-Energy

Jesteśmy firmą doradztwa energetycznego. Zajmujemy się optymalizacją i efektywnością energetyczną. Doradzamy, jak zabezpieczać biznes przed rosnącymi cenami energii i jak ograniczać jej zużycie w wielu obszarach. Rozwiązujemy problem: braku kontroli nad zużyciem energii w przedsiębiorstwie * utraty środków wynikającej z wysokich opłat za media i zużywania się urządzeń * braku strategii na optymalne i efektywne wykorzystanie urządzeń i przestrzeni * planowania strategicznego w kontekście polityki bezpieczeństwa energetycznego i dążenia do zero-emisyjności * niedoborów nośników energii. Rozwiązania jakie możemy dostarczyć: odzysk ciepła z instalacji przemysłowych * usługa DSR pozwalająca na uzyskanie wynagrodzenia za gotowość do dobrowolnej redukcji zapotrzebowania na energię w godzinach szczytu * instalacja PV wraz z finansowaniem * monitoring zużycia z systemem zarządzania energią * kogeneracja* modernizacja oświetlenia * wymiana źródeł ciepła na niskoemisyjne * kontraktowanie prądu oraz gazu po niższych cenach * pozyskiwanie białych certyfikatów. Nasi Klienci wybierają nas dlatego, że mogą na nas liczyć, że jesteśmy dyspozycyjni oraz skuteczni, a gdy pojawią się komplikacje, nie zostawiamy ich na lodzie.

Tel.: +48 603 095 849,
534 812 120