Katalog POLSKIE ODLEWNIE I DOSTAWCY DLA ODLEWNICTWA 2022

FORMULARZ WPISU DO KATALOGU

Stowarzyszenie Techniczne Odlewników Polskich jako wydawca Przeglądu Odlewnictwa – jedynego naukowo – technicznego czasopisma odlewniczego w naszym kraju, pragnie zaprosić Państwa do zaistnienia w kolejnej już edycji Katalogu Polskich Odlewni i Dostawców dla Odlewnictwa – Catalog of Polish Foundries and Foundry Suppliers.

Jak dotychczas Katalog stanowić będzie integralną część Przeglądu Odlewnictwa nr 5-6, który rozesłany zostanie do stałych prenumeratorów oraz dostępny będzie na najbliższych wydarzeniach odlewniczych. Tegoroczną nowością jest dostępność Katalogu w wersji on-line, który stwarza wiele nowych możliwości dla firm publikujących swoje wpisy i ułatwia wyszukiwanie i pozycjonowanie wpisów.  Dwujęzyczny Katalog on-line dostępny będzie na stronie internetowej Stowarzyszenia.

Zeszłoroczna edycja Katalogu obejmowała aż 700 wpisów, w tym 142 odlewnie żeliwa, 36 odlewni staliwa, 196 odlewnie metali nieżelaznych, 78 dostawców materiałów odlewniczych, 71 narzędziowni, 101 dostawców maszyn i urządzeń odlewniczych oraz 77 przedsiębiorstwa świadczące pozostałe usługi dla branży odlewniczej.

Katalog Polskich Odlewni i Dostawców dla Odlewnictwa 2021 cieszył się dużym zainteresowaniem, zwłaszcza wśród zagranicznych przedsiębiorstw, ale także wśród polskich  przedsiębiorców branży odlewniczej. Dla zagranicznych przedsiębiorstw stanowił źródło informacji o potencjale polskiej branży odlewniczej i pomocny był w poszukiwaniu potencjalnych kontrahentów, producentów i dostawców dla szeroko rozumianych podmiotów związanych z branżą odlewniczą.

Katalog Polskich Odlewni i Dostawców dla Odlewnictwa podzielony jest na następujące kategorie:

• odlewnie żeliwa
  • odlewnie staliwa
  • odlewnie metali nieżelaznych
  • dostawcy materiałów
  • dostawcy maszyn i urządzeń
  • dostawcy oprzyrządowania (w tym narzędziownie)
  • pozostałe przedsiębiorstwa (usługi doradcze, techniczne, projektowe, targowe itp.)

Już dziś, pragniemy zachęcić Państwa do dokonania wpisu do katalogu w wersji podstawowej lub rozszerzonej.

Wpis do katalogu w wersji podstawowej obejmujący nazwę firmy i dane teleadresowe (adres, telefon/fax, e-mail, strona www) jest bezpłatny.

Wpis do katalogu w wersji rozszerzonej obejmuje wpis podstawowy poszerzony o logo i opisu profilu działalności przedsiębiorstwa w języku polskim i angielskim (łącznie do 1500 znaków). W wersji on-line Katalogu link do strony przedsiębiorstwa będzie pozwalał na bezpośrednie przeniesienia na stronę przedsiębiorcy. Koszt rocznej opłaty za wpis rozszerzony wynosi 200 zł netto.

Jednocześnie zachęcamy do publikacji reklamy Państwa przedsiębiorstwa w zeszycie Przeglądu Odlewnictwa 5-6/2022, który ukaże się wraz z nową wersją Katalogu. Zapewniamy promocyjne ceny. Dla firm zamawiających rozszerzony wpis w katalogu oferujemy 20% rabatu.

Termin nadsyłania formularzy wpisu upływa 20 kwietnia 2022 roku. Informacje dotyczące wpisu należy przesyłać bezpośrednio do Redakcji Przeglądu Odlewnictwa e-mail: przeglad@przeglad-odlewnictwa.pl

Serdecznie zapraszamy do współpracy i wspólnego doskonalenia Katalogu Polskich Odlewni i Dostawców dla Odlewnictwa.

Opublikowano: 18.02.2022, Stowarzyszenie Odlewników