Foundry Partner Piotr Jankowski

Wyłączny przedstawiciel w Polsce wiodących, międzynarodowych firm, produkujących urządzenia
dla odlewnictwa:

*DISA Industries A/S – producent bezskrzynkowych linii formierskich z pionową powierzchnią podziału DISAMATIC, bezskrzynkowych linii formierskich z poziomą powierzchnią podziału DISA MATCH, mieszarek i bębnów wybijająco-chłodzących.*SIMPSON – producent urządzeń do przygotowania mas formierskich takich, jak mieszarki i chłodziarki masy, do pracy cyklicznej i do pracy ciągłej, systemy kontroli parametrów masy, a także urządzenia laboratoryjne dla odlewnictwa.*Wheelabrator – przodujący w świecie producent oczyszczarek śrutownicowych.*Euro-Equip – producent kruszarek do układów wlewowych, a także systemów automatycznego naważania wsadu i dodatków stopowych. Firma zajmuje się również kompleksowym projektowaniem odlewni.*Mingzhi Technology – Oferuje urządzenia do produkcji rdzeni w technologii cold box, hot box, Croning, w procesie nieorganicznym, a także stacje przygotowania masy rdzeniowej i płuczki aminowe.*NTO – Automatyzacja i robotyzacja procesów przemysłowych. Projektowanie zrobotyzowanych stanowisk, gniazd lub linii, dobór i dostarczenie urządzeń, programowanie. Rozwiązania „pod klucz”.

piotr.jankowski@foundrypartner.pl
Willowa 102,