CAST METAL Fidler Andrzej

Współpracując z renomowanymi firmami europejskimi dostarczamy maszyny, urządzenia oraz innowacyjne technologie do odlewania ciśnieniowego, obróbki mechanicznej odlewów oraz recyklingu metali nieżelaznych. W ofercie posiadamy: odlewnicze maszyny ciśnieniowe firmy Colosio Srl * automatyzacja maszyn odlewniczych (podajniki ciekłego metalu, spryskiwacze form, integracja robotów) firmy Colosio Srl i Relbo Srl * urządzenia do wytwarzania próżni w formach ciśnieniowych firmy Fondarex SA * projektowanie i wykonanie form do odlewania ciśnieniowego firmy Form Srl * tłoki pierścieniowe i tuleje wtryskowe firmy Copromec Srl * maszyny transferowe do masowej i kompleksowej obróbki mechanicznej odlewów firmy BTB Transfer SPA * piece obrotowe i kompletne wyposażenie do recyklingu metali nieżelaznych firmy Dross Engineering SAS. *Piece do topienia i przetrzymywania aluminium i innych metali nieżelaznych firmy BOTTA Forni Industriali Srl.

Tel.: +48 (71) 358 44 54
biuro@castmetal.pl